Música

Un nou festival a Maçanet dona veu a les dones

Martirio, Beth, Natalia Lacunza, Tranquila Celeste o Judit Neddermann hi actuaran del 3 al 5 de juny

L’Ajuntament de Maçanet de la Selva va presentar ahir el cartell artístic del nou festival Dona Veu, on les dones cantants i intèrprets són les úniques protagonistes. Artistes com Martirio (4 de juny), que celebra 25 anys de Coplas de madrugá; Natalia Lacunza (3 de juny); Tranquila Celeste interpretant Chavela Vargas (4 de juny), la cantant Beth i la pianista Laura Andrés, amb el seu espectacle conjunt Natural Women (5 de juny), i Judit Neddermann (5 de juny), presentant el seu darrer disc, Aire, actuaran els dies 3, 4 i 5 de juny al centre de la vila d’aquest municipi de la Selva, que ha fet una aposta clara i decidida per la dinamització del municipi en l’àmbit cultural, associatiu i festiu.

D’aquesta manera el festival vol complir un doble objectiu: donar visibilitat a l’esperit feminista del municipi i mostrar la gran qualitat de les dones artistes d’ara i sempre. Per aquest motiu el festival s’anomena Maçanet Dona Veu, amb el doble sentit de donar protagonisme i visibilitzar les dones artistes. Les entrades, a 15 euros, ja són a la venda al web de l’Ajuntament.

Sobre el festival, els organitzadors volen que aquest sigui un espai per gaudir musicalment de diferents propostes artístiques adreçades a un públic molt ampli, una invitació a tothom, de dins i de fora, per tal de donar a conèixer un municipi que ben segur sorprendrà pel seu patrimoni, el seu paisatge, la seva gent, la restauració i la seva capacitat d’adaptar-se a les noves adversitats, tot conservant l’essència de Maçanet de la Selva. L’alcaldessa, Natàlia Figueras, ho explica: “S’ha cregut oportú fer un gran esdeveniment fora de les festes tradicionals del poble que pogués esdevenir un punt de referència comarcal. Així doncs, el format d’un festival de música al centre del poble és una oportunitat decidida per dinamitzar-lo comercialment i culturalment i posar-lo en el mapa com a referència.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona