Cinema

L’Acadèmia de Hollywood veta Will Smith a la gala dels Oscar durant 10 anys

És la sanció per la seva bufetada a Chris Rock durant l’última gala i l’actor tampoc no podrà assistir durant aquest temps a cap altre acte de l’Acadèmia

No li han retirat l’Oscar al millor actor

L’Acadèmia de Hollywood, reunida aquest divendres, ha pres la decisió de vetar Will Smith a la gala dels Oscar i a qualsevol altre acte organitzat per aquesta institució durant 10 anys, com a sanció per la bufetada que l’actor li va clavar al presentador de l’última gala dels Oscar. Per contra, en aquesta reunió, inicialment prevista per al 18 d’abril vinent, la Junta de Governadors de l’Acadèmia no ha decidit retirar-li l’Oscar al millor actor pel seu paper en El método Williams, que era en realitat la gran incògnita sobre la dimensió de la sanció a l’actor. Ara fa una setmana, Will Smith ja va renunciar com a membre de l’Acadèmia de Hollywood. En un breu comunicat, l’actor ha dit que accepta i respecta la decisió de l’Acadèmia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia