Música

Eduardo Niebla, al Festival de Guitarra

La 19a edició del festival dirigit per Josep Manzano inclourà 25 concerts en diverses poblacions gironines

El prestigiós guitarrista gironí Eduardo Niebla, conegut per haver estat membre fundador del grup de rock progressiu Atila i també per una llarga trajectòria en solitari des del Regne Unit, és el cap de cartell i oferirà el concert de cloenda del 19è Festival de Guitarra Girona-Costa Brava, el 17 de setembre al Teatre Municipal de Girona. El festival dirigit pel guitarrista Josep Manzano inclourà un total de 25 concerts, 14 dels quals a Girona i els 11 restants entre l’Escala, Llançà, Palamós, Platja d’Aro i Tossa de Mar. Estilísticament, dotze dels concerts són de guitarra clàssica, vuit de jazz i blues, dos de flamenc i tres de músiques del món. En aquesta última categoria, s’hi troba el concert inaugural que oferirà el mateix Manzano al centre cívic de Sant Narcís –“És la primera vegada que toco al meu barri”, deia ahir–, el 27 de maig, que servirà tant per presentar el seu últim disc, Americana, com el mateix festival, que activarà sobretot la seva programació a partir del 29 de juny, amb un concert d’Ànima Negra al centre cívic Onyar. De fet, un bloc important del festival, amb 8 concerts, es desenvoluparà en altres tants centres cívics de la ciutat de Girona entre el juny i el juliol, amb músics com ara Marc Saintglass, Miguel del Morrete, Glenn Bargain, Jaume Llobart & Cesc Adroher, etc. Són concerts a taquilla inversa, per als quals cal fer inscripció prèvia a través del web girona.cat .

La resta de la programació inclou una àmplia varietat d’intèrprets nacionals i internacionals –bàsicament, italians–, com ara Roberto Fabbri , Maurizio Agró, Duo Maddonni, Classic Jazz Quartet, Mireia Vilalta, Maria Ribera Gibal, Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach, etc. Les entrades es posaran a la venda a partir de l’1 de juny, a través d’Entràpolis i Atrápalo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona