Música

Springsteen actuarà a l’Olímpic l’abril del 2023

Les entrades per al concert de Bruce Springsteen i The E Street Band del 28 d’abril de 2023 es podran adquirir per un preu entre els 65 i els 125 euros

Segons informa EFE, el cantant nord-americà Bruce Springsteen ha anunciat una gira internacional amb la seva banda en 2023 que inclourà una gira europea amb inici el proper 28 d’abril a l’Estadi Olímpic de la capital catalana. Segons ha informat aquest dimarts la promotora Doctor Music, després d’iniciar la gira al febrer del proper any als Estats Units, amb dates i ciutats per anunciar, Barcelona serà l’única ciutat on actuarà The Boss a Espanya, mentre es descarta que es puguin afegir altres localitats espanyoles a aquesta gira de 2023.

La gira de 2023 significa el retorn de Bruce Springsteen amb The E Street Band en directe, des que al febrer de 2017 finalitzés a Austràlia la seva gira mundial de 14 mesos The River Tour. Després d’iniciar la gira europea a Barcelona, Springsteen i la seva banda actuaran en estadis de Dublín, París, Ferrara, Roma, Amsterdam, Landgraaf, Zuric, Düsseldorf, Göteborg, Oslo, Copenhaguen, Hamburg, Viena, Munic i Monza entre maig i juliol del proper any.

Més endavant s’anunciaran ciutats i dates addicionals en el Regne Unit i Bèlgica. La banda tornarà a Amèrica del Nord per a una segona part de la gira per aquest continent a partir d’agost. En relació amb la nova gira, Bruce Springsteen ha afirmat que, després de sis anys, “estic desitjant tornar a veure als nostres increïbles i lleials fans el proper any. I estic desitjant compartir de nou escenari amb la llegendària E Street Band. Ens veiem l’any que ve… i més enllà”.

Les entrades per al concert de Bruce Springsteen i The E Street Band del 28 d’abril de 2023 a Barcelona es podran adquirir a partir de les 10:00 hores del dimecres 8 de juny a través de les webs doctormusic.com i entradas.com. El preu de les entrades oscil·larà entre els 65 i els 125 euros per a les de seient reservat en graderia, de 125 euros per a la pista davantera i de 82 euros per a la pista posterior, i es podran adquirir un màxim de 6 entrades per compra.

Bruce Springsteen and The E Street Band es van tornar a reunir per actuar al programa de televisió Saturday Night Live al desembre de 2020, on van tocar en directe dues cançons del seu últim disc d’estudi, Letter To You (Columbia Records), àlbum que va debutar en el número 1 en onze països.

L’any passat, Springsteen també va donar a conèixer el seu film inèdit The Legendary 1979 No Nukes Concerts, va col·laborar amb el president nord-americà Barack Obama en el llibre Renegades: Born In The USA i va reprendre el seu reeixit espectacle Springsteen on Broadway en la reobertura dels teatres de la ciutat de Nova York l’estiu passat.

Els membres actuals de l’E Street Band, després de patir diferents baixes, són Roy Bittan (piano, sintetitzador), Nils Lofgren (guitarra, veu), Patti Scialfa (guitarra, veu), Garry Tallent (baix), Stevie Van Zandt (guitarra, veu), Max Weinberg (bateria), Soozie Tyrell (violí, guitarra, veu), Jake Clemons (saxofon) i Charlie Giordano (teclats).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les cares diverses del ‘true crime’

Barcelona
novetat editorial

L’assassí més famós d’Irlanda, radiografiat

Barcelona
Laia Vilaseca
Novel·lista

Laia Vilaseca: “Escrivint, continuo sent jardinera i no arquitecta”

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

L’Alegria que ‘triomfa’ als Premis de la Crítica

BARCELONA
música

El nou festival Guixolstronic proposa 12 hores de música electrònica

st feliu de guíxols
cultura

L’associació de museòlegs, sobre el polèmic canvi d’orientació del Museu del Disseny: “Caldrà esperar a que es presenti el projecte definitiu”

barcelona
Música

El Festival de Prada s’estén i ofereix concerts sense fronteres

Girona
DANSA

El Sismògraf convoca a respirar amb la natura i a flirtejar amb la tecnologia

OLOT
Crítica
música

Sostinguts per l’estiu

GIRONA