Cinema

Netflix incorpora dotze títols en català

El compromís establert entre el Departament de Cultura i Netflix el març d’aquest any comença a donar els seus primers fruits. La plataforma de vídeo a demanda ja ha incorporat una dotzena de títols per tal d’assolir l’objectiu principal de l’entesa: Netflix inclourà 70 pel·lícules en català cada any.

Concretament s’oferirà doblada en català la pel·lícula El monstre del mar (s’estrena el 8 de juliol) i ja es poden veure, amb subtítols en llengua catalana, les pel·lícules següents: Elige o muere; Anatomía de un escándalo; Emily in Paris (Temporada 1); Entre dos mundos; Metal Lords; Déjate llevar; Incompatibles 2; Vuelta al insti (Senior Year); Interceptor; 365 días i 365 Días. Aquel día.

En els 70 títols que Netflix incorporarà anualment, la llengua catalana, així com en gallega i basca, estarà disponible a la barra de selecció d’idioma. Els subtítols i doblatges s’incorporaran al servei a mesura que les pel·lícules i les sèries s’estrenin oficialment, i es quedaran a la plataforma permanentment. La selecció de títols, que s’afegiran al servei fins que acabi l’any, representa aproximadament un total de 200 hores de pel·lícules i sèries internacionals subtitulades, i 20 hores de contingut doblat per al públic infantil i familiar (600 hores i 60 hores respectivament en les tres llengües).Ho ha explicat avui la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, en resposta a una interpel·lació al Govern sobre l’impuls del sector audiovisual en català al Parlament de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Cinema

El BCN Film Fest obre portes i espera Meg Ryan

barcelona
Mònica Soler Ranzani
Novel·lista

“Faig ficció, però em preocupa molt la versemblança”

Barcelona

Model i artista amb final feliç

Barcelona
ARTS EN VIU

Ròmbic produeix un ‘site specific’ amb 10 titellaires pel seu desè aniversari

BARCELONA
sant feliu de guíxols

Dani Fernández, La Oreja de Van Gogh i Nil Moliner, al 2n Idilic Festival

sant feliu de guíxols
mostra

Nova exposició permanent a la Fundació Josep Pla de Palafrugell

Palafrugell
Crítica

Lloança al gran misteri

Besalú

El Festival de Música de Besalú s’avança a la primavera

Besalú
TEATRE

El Poliorama reivindica Gómez de la Serna i Valle-Inclán amb un cabaret

BARCELONA