Cultura

Els guanyadors del Concurs de Piano Carles & Sofia actuen avui a Barcelona demà a Girona

Aquest vespre tindrà lloc un concert de gala al claustre del monestir de Santa Maria de Pedralbes i demà dimecres se’n farà un altre a l’auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona

El Concurs Internacional de Piano Carles & Sofia , organitzat pel duet de piano a quatre mans format pels gironins Carles Lama i Sofia Cabruja, organitza dos concerts de gala per als guanyadors dels premis Gold Hands i Victory de l’edició del 2021, dedicada a Arthur Rubinstein. Els concerts tindran lloc aquest vespre al claustre del monestir de Santa Maria de Pedralbes, de Barcelona (19 h) i demà dimecres a l’auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona (19 h). En el cas de Girona les entrades són gratuïtes, però es recomana reservar-les enviant un correu a [email protected].

En aquests concerts, hi actuaran els pianistes guanyadors de les diverses categories dels premis Gold Hands: Howl Maciuca, Clive Terrence Wijaya, Maddox Marsollek, Sophia Suwiryo, Chiara Bleve, el duet de piano a quatre mans Hermanos Aracil, Sara Serrano, K2 Piano Duo, Kyoko Sakata, Jae Hee Min i Dziurbiel Piano Duo. A més, Antonin Bonnet hi actuarà com a guanyador del Victory Award. Bonnet i Kenichiro Kojima, guanyador també d’un premi Victory –que toca només amb la mà esquerra, per problema de distonia muscular– gravaran un disc els dies 7 i 8 de juliol per al segell KNS Classical i també actuaran a la propera edició del cicle Hammerklavier a l’auditori Viader de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.