Música

Els Pets, Mirabet i Coque Malla seran al Som de Mar

El festival de Santa Clotilde a Lloret completa els vuit concerts de la programació, que arriba fins al 27 d’agost

El festival Som de Mar de Lloret, estrenat en plena pandèmia, demostra l’encert de la seva aposta valenta i arriba aquest cap de setmana a la tercera edició. La programació, que va inaugurar ahir Manel, la formen un total de vuit concerts, un cada nit (a partir de les 22 h) fins al 27 d’agost, a l’escenari privilegiat dels jardins de Santa Clotilde.

Amb l’aforament ampliat a més del doble de localitats (1.200) respecte dels dos primers anys, quan encara hi havia restriccions per la covid i estava limitat a 500 espectadors, el Som de Mar ha incorporat tres al·licients nous a la llista d’artistes anunciada el febrer passat: Ramon Mirabet, que avui hi presentarà el seu quart disc, Free, sorgit de la introspecció durant el confinament i la posterior navegació en un veler centenari per la costa mediterrània i balear; Coque Malla i la seva banda, que substitueixen l’anunciada Dàmaris Gelabert aquest diumenge, dins la seva gira d’El viaje del astronauta gigante, i Els Pets, la banda més festivalera de l’escena catalana, que tancaran la programació dissabte vinent, dia 27, amb els temes de l’àlbum 1963, definit com una “aposta sonora per l’optimisme adult”.

El cartell de Som de Mar el completen Blaumut (dilluns 22), que aquest any publicarà un nou disc amb el segell U98 Music, organitzador precisament del festival lloretenc, junt amb l’Ajuntament; Rosario Flores (dimarts 23), dins la gira de presentació del seu últim disc, Te lo digo todo y no te digo na; Sergio Dalma (dimecres 24), l’aposta melòdica que no falla mai; l’enèsima reencarnació de Boney M. (dijous 25), ara amb la jamaicana Liz Mitchell de veu cantant, i Joan Dausà (divendres 26), desprenent vitalitat amb el seu nou disc, Ho tenim tot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

crònica

Una sola música que tothom balla com vol

SANT JORDI A GIRONA

Tornar al centre perquè no canviï res

Girona

La festa amb tendència a l’alça

Barcelona
publicacions

Surt el número 12 de ‘Temperatura’, la ‘Revista per anar a cagar’

girona
crítica

Tensar els fils d’estendre

Girona

Es recupera l’essència amb el retorn a la Rambla i la plaça Catalunya

Girona
SANT JORDI

L’esmorzar de la Generalitat a Girona recorda Montserrat Vayreda

girona
sant jordi 2024

“Hi ha moltes ganes de diada”

barcelona
BLANES

La diada de Sant Jordi comença amb l’Esmorzar Literari

BLANES