Música

Robbie Williams celebrarà els 25 anys de solista al Sant Jordi

El concert es farà el 24 de març i es posen les entrades a la venda aquest divendres a uns preus que oscil·len dels 50 als 128 euros

‘XXV Tour 2023’ arrenca a Bolonya el mes de gener

XXV Tour 2023 del cantant Robbie Williams farà parada a Barcelona. La promotora de concerts Doctor Music ha confirmat avui que l’artista britànic actuarà al Palau Sant Jordi el 24 de març vinent. Amb XXV Tour 2023, Williams celebra el quart de segle com a solista. Les entrades es posaran a la venda aquest divendres 30 de setembre, a partir de les 10 del matí, a través de les plataformes doctormusic.com i entradas.com.

Williams iniciarà la seva gira europea a la ciutat italiana de Bolonya, el 20 de gener, i, posteriorment, recorrerà diversos països, com França, els Països Baixos, Alemanya, Noruega, Àustria, Dinamarca, Noruega, Suècia, Hongria o Portugal. El britànic vol celebrar en directe els 25 anys com a artista en solitari, després que hagi llançat a principis d’aquest mes el seu nou àlbum XXV, en el qual recull molts dels seus grans èxits i els temes favorits dels seus milers de seguidors. Robbie Williams és l’artífex de temes com Let Me Entertain You, Feel, No Regrets, o Angels.

Els preus seran de 50, 70, 80, 110 i 128 euros per a les entrades de seient reservat a graderia i de 80 i 128 euros per a les entrades de pista (despeses de distribució no incloses), segons ha indicat Doctor Music, que ha avisat que es podran adquirir un màxim de sis entrades per compra. Els preus són similars als de les funcions previstes a Lisboa (27 de març), l’altra plaça prevista en la gira de la península. La gira tindrà activa la prevenda a través de la pàgina web oficial de Robbie Williams, robbiewilliams.com, a partir d’aquest dimecres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona