Altres

Neix CaixaForum+, un ‘Netflix cultural’

La Fundació La Caixa va presentar ahir a Madrid CaixaForum+, una ambiciosa plataforma en línia amb un ampli catàleg de propostes de cultura i de ciència.

Aquest Netflix dedicat exclusivament a la creació cultural i científica arrenca amb una oferta inicial de més de 300 títols, més de 1.000 peces de vídeo i àudio i 564 hores de contingut. Prop de la meitat són produccions originals de la fundació de l’entitat financera catalana. El catàleg es completa amb col·laboracions amb altres institucions nacionals i internacions, i també amb la compra de drets de continguts ja preexistents.

Els usuaris hi podran trobar sèries, podcasts, documentals, pel·lícules, art digital, programes de divulgació, entrevistes, concerts i òperes, i un munt de formats més a l’entorn de nou temàtiques: arts visuals i plàstiques, arts escèniques, música, literatura, pensament i història, cinema, arquitectura i disseny, ciències de la vida i ciències físiques.

La subscripció a CaixaForum+ és gratuïta i ja està disponible per a dispositius mòbils i tauletes a través de les aplicacions que es poden descarregar a l’App Store (iOS) o a Google Play (Android). També es pot accedir als continguts en la versió web i en televisors intel·ligents mitjançant AirPlay i, aviat, Chromecast.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
art

La Generalitat compra a Todocolección tres taules del retaule ‘perdut’ del Palau Reial Menor

barcelona
guardó

La debutant Alba Gómez Gabriel guanya el premi BBVA Sant Joan

Barcelona
TEATRE

La Perla29 torna a la reconciliació i el conflicte de Mouawad a ‘Tots ocells’

BARCELONA
còmic

Barcelona serà la ciutat convidada del festival de còmic d’Angulema 2025

barcelona
música

Prop de 30.000 assistents al festival Cabró Rock

barcelona
cultura

Carlus Padrissa: “Mai cap ària ha estat tan eròtica, tan orgàsmica”

Girona
Guardó

Eva Vàzquez, beca Finestres d’assaig

Barcelona

Segona temporada de l’exposició que explora la relació de Gala amb la moda

PÚBOL

S’estrena el curt ‘Ombres silencioses’ rodat durant la primera Hackató

GIRONA