Música

Quatre empreses opten a organitzar el festival de Pedralbes

La Generalitat ha rebut ofertes de quatre empreses interessades en celebrar un festival musical al Palau de Pedralbes. Les quatre empreses són Concert Studio, Clippers, Big Tourism, més coneguda amb el nom de Doctor Music, i Proactiv, segons han confirmat fonts d’Economia a l’ACN. A partir d’aquí, la Generalitat analitzarà els diferents continguts de les ofertes, tant la proposta tècnica com l’econòmica. La previsió és que l’adjudicació sigui efectiva abans d’acabar aquest mateix febrer. El permís d’ocupació tindrà una durada de tres anys (2023, 2024 i 2025) entre els dies 19 de juny i 2 d’agost de cadascuna de les anualitats.

El passat 11 de gener, la promotora responsable fins ara de la celebració del Festival de Pedralbes, Concert Studio, va denunciar que l’edició d’aquest estiu es trobava en l’aire perquè encara no tenia el vistiplau de la Generalitat, responsable del palau i els jardins que l’allotgen. Concert Studio va esgrimir que fa un any i mig que esperen un conveni i disposen d’una carta firmada per la secretària general de la Presidència durant el mandat de Quim Torra en què se’ls autoritza a celebrar-lo també aquest any.

Concert Studio, a més de Pedralbes, organitza el Festival del Mil·lenni; Clipper’s se n’encarrega, entre d’altres festivals, de la gestió de Cap Roig; Doctor Music, històrica promotora barcelonina, té previst dur enguany a Barcelona a músics com Bruce Springsteen, Robbie Williams i Måneskin; i Proactiv està al darrera de concerts com el de Tokyo Hotel.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona