Arts escèniques

El Sismògraf clou amb èxit de públic la seva edició més connectada amb el planeta

S’han exhaurit les entrades de tots els espectacles de pagament i els gratuïts a l’aire lliure han gaudit d’una gran afluència de públic, tot i els episodis de pluja i vent

Després de quatre dies d’intensa programació, el festival del moviment i el paisatge Sismògraf tanca avui la seva 15a edició, que és també la 2a de la seva nova etapa, en què el festival olotí s’ha fet més verd i connectat amb el planeta. Aquest migdia han tingut lloc les últimes actuacions de diverses companyies, al parc Nou. L’organització destaca que s’han exhaurit les entrades de tots els espectacles de pagament i que els gratuïts a l’aire lliure han gaudit d’una gran afluència de públic, tot i els episodis de pluja i vent. “En aquesta edició hem viscut quatre estacions en quatre dies. Des dels projectes culturals haurem d’aprendre a relacionar-nos d’una altra manera amb aquest planeta, adaptar-nos i saber variar les propostes sobre la marxa. Això és el que hem fet aquest any i ens n’hem sortit”, explica la directora del Sismògraf, Tena Busquets, que afegeix per cloure aquesta edició: “Estem molt contentes d’aquesta 15a/2a edició del festival. Ha vingut molta gent i hem vist propostes molt variades. Enguany el lema del nou Sismògraf ha pres més sentit que mai: som el festival que detecta el moviment tant del cos com del planeta”. El Sismògraf 2023 ha presentat una trentena de propostes d’arts vives, tant nacionals com internacionals, a les sales, carrers i espais singulars i naturals d’Olot, incloses vuit estrenes a Catalunya. “El Sismògraf consolida així la seva transformació en un festival situat i conscient: actualitzat, sostenible i fet per a la ciutat i el seu entorn natural”, conclou l’organització.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Novetat editorial

Jaume Planas dissecciona la fauna local d’un barri com n’hi ha tants

blanes
Música

Empúries acull un concert de músics exiliats

L’Escala
cultura

L’Arxiu Lafuente de Santander compra la col·lecció d’objectes culinaris d'Antoni Miralda

barcelona
FESTIVAL DE CANES

Jonás Trueba aposta per l’amor

canes
arts escèniques

Catorze finalistes catalans als Max, amb una gala dedicada a Guimerà

barcelona
GIRONA

Unes 700 persones assisteixen al Pati Cultural 2024

GIRONA
patrimoni

Manresa restaura l’escultura dedicada a Josep Anselm Clavé

Manresa
Música

L’Embassa’t atrau 7.600 persones, una xifra rècord pel festival

Sabadell

Identificat el patrimoni natural i arquitectònic a protegir

Polinyà