Llibres

Gemma Ruiz, Xavier Bosch, La Sotana i ‘Crims’, els més venuts

La Cambra del Llibre qualifica la jornada com “la que més venda ha fet de la història”

Les nostres mares (Proa), de Gemma Ruiz, i 32 de març (Univers), de Xavier Bosch, han estat els llibres de ficció en català més venuts de la Diada, tal com assenyala en un comunicat la Cambra del Llibre de Catalunya. Entre els llibres més venuts en català en l’apartat de ficció hi ha també El retrat de matrimoni (L’Altra), de Maggie O’Farrell; Les calces al sol (La Campana) de Regina Rodríguez Sirvent; i Demà, i demà, i demà (Periscopi) de Gabrielle Zevin.

Per la seva banda, La Sotana, amb la Gran Eniclopèdia del Barça (Blackie Books), Carles Porta amb Crims: Pecats capitals (La Campana) i Xavier Sala i Martín amb De la sabana a Mart (Rosa dels Vents), s’han erigit en els autors més venuts en l’apartat de no ficció en català. Él ángel de la ciudad (Planeta), d’Eva Garcia Saenz d’Urturi, i Cómo hacer que te pasen cosas buenas (Espasa), de Marian Rojas Estapé, encapçalen el rànquing de llibres en castellà.

La Cambra del Llibre de Catalunya, institució que agrupa els gremis i associacions d’editors, llibreters, distribuïdors i de la comunicació gràfica de Catalunya, creu que «estem davant de la diada més participativa i la que més venda ha fet en la història, amb un creixement superior al 5%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia