Altres

Blanes celebra 50 anys dels Premis Quillat de Fotografia amb una exposició repartida en cinc espais del municipi

La mostra ja es pot veure a la Biblioteca Comarcal, al Casal Cívic i repartida entre els aparadors de 50 botigues

Cinc espais expositius allotgen un recull històric del certamen fotogràfic Trofeu Quillat que organitza l’AFIC, l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes. Per celebrar la 50a edició, l’entitat ha volgut donar-li la rellevància que es mereix, allotjant una selecció de les millors fotografies premiades al llarg de cinc dècades en cinc espais expositius que es presenten sota un mateix títol ‘50 Anys de Quillats’. Tres d’ells ja es podran veure aquests dies, mentre que els altres dos hauran d’esperar fins dissabte de la setmana vinent, el 6 de maig.

D’entre els tres primers hi ha la Biblioteca Comarcal, el Casal Cívic, però també un altre espai repartit en molts. Es tracta dels aparadors de 50 botigues, en una experiència conjunta entre l’AFIC i l’ABBC, l’Associació de Botiguers de Blanes Centre. De fet, aquests dies comparteixen espai amb la iniciativa que s’ha estat gaudint durant aquest mes d’abril: la Ruta de l’Art.

Ara, els establiments comercials allotgen d’altres obres d’art, en aquest cas, de la fotografia. Per inaugurar simbòlicament aquesta original proposta expositiva, la tarda d’aquest passat dissabte va tenir lloc l’acte per donar-hi el tret de sortida, aplegant representants de la junta de l’AFIC, així com de l’ABBC i de l’Ajuntament de Blanes. Els aparadors lluiran les fotografies fins el 15 de maig, mentre que tant la Biblioteca Comarcal com el Casal Cívic ho faran fins el 30 de maig. Per la seva banda, Casa Saladrigas allotjarà ’50 Anys de Quillat’ del 6 al 30 de maig, i la sala Maria Luisa García Tornel del 6 al 20 de maig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia