Música

música

Sotrac estrena divendres la seva ‘Herència’ a La Mirona

El grup de pop-rock Sotrac presentarà el seu tercer disc, Herència, en un concert que tindrà lloc divendres vinent, 19 de maig, a la sala La Mirona de Salt (22.30 h, 10 i 15 euros). Helena Tamayo, veu i flauta travessera; Artur Comas, guitarra i veu, i Gerard Cortés, guitarra i veu, formen Sotrac, que es completa amb la secció rítmica integrada pel bateria Roger López i el baixista Hamza Hrick.

Gravat com els seus dos primers discos (Sota el roure, 2017, i On neixen els instints, 2021) a l’estudi La Vall, de Santa Eulàlia de Ronçana, de nou sota la producció de Noel Campillo, Herència inclou deu cançons que, en general, proposen “una reflexió sobre les coses que hem rebut com a societat i el que deixaren com a herència a les futures generacions; coses que estan tan d’actualitat com ara el canvi climàtic i la intel·ligència artificial”, explica Artur Comas, que creu que en aquest disc es mostren “més crítics, realistes i reflexius” que en els discos anteriors sobre la realitat que els envolta, però sense deixar mai de ser optimistes. De fet, cançons com els dos primers singles d’avançament del disc, Herois i Avions de paper , transmeten una energia molt positiva a l’oient. Parlant d’intel·ligència artificial, el grup, i més concretament Gerard Cortés, ha utilitzat aquesta eina en expansió per crear tot el disseny del disc i els dos videoclips dels singles abans esmentats, el segon amb el trio convertit en personatges d’animació quan entren en una nova dimensió. Però és a l’escenari real on Sotrac mostra el seu gran actiu: un directe molt potent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SANT JORDI

L’esmorzar de la Generalitat a Girona recorda Montserrat Vayreda

girona
sant jordi 2024

“Hi ha moltes ganes de diada”

barcelona
BLANES

La diada de Sant Jordi comença amb l’Esmorzar Literari

BLANES
música

Malson Atmosfèric arriba a un final d’etapa per Sant Jordi amb ‘Si t’enyoro’

girona
cultura

Reivindica el llegat del poeta Gerard Vergés

Tortosa
LLIBRES

Neus Penalba desvela les fonts culturals europees de Rodoreda

Barcelona
SANT JORDI 2024

Biblioteques vives i imprescindibles

Barcelona

Byron: boig, dolent i perillós

Barcelona
Barcelona

David Walliams, supervendes de literatura juvenil i pregoner

Barcelona