Música

Arrenca el Festivalot i omple la Devesa de famílies

El Festivalot ja està en marxa a Girona i el parc de la Devesa bull de famílies amb nens i nenes que segueixen tant concerts com les nombroses activitats que s’hi han preparat. El grup Bob Marley for Babies i l’exparticipant d’Eufòria Edu Esteve juntament amb el Cor Vivace han estat els encarregats d’obrir els concerts a l’Auditori de Girona, amb un nombrós públic que han omplert els dos espais on es feien els concerts. Mentrestant, a l’exterior, Rikus o Mazoni discjòquei i les actuacions de les escoles de música juntament amb les activitats programades han acabat d’omplir l’espai que, a primera hora de la tarda continua respirant la festa. A l’espera dels concerts de Doctor Prats, que han exhaurit les entrades de la sala gran de l’auditori, o de Lildami, gratuït a la Devesa, l’organització preveu que aquesta edició del Festivalot serà tot un èxit de públic. Per aquest motiu, també han reforçat els espais de recés i de menjar i beure, ja que el públic, cent per cent familiar, passa pràcticament tot el dia en aquest espai ja sigui gaudint dels concerts o participant en tallers.

Enguany també, i per buscar aquest espai de recés, s’ha habilitat a l’interior de Fira de Girona un espai de calma pels nens, un espai de jocs i també, és l’indret on els artistes signen autògrafs o es fan fotografies amb el públic.

El Festivalot continuarà demà amb el mateix format i amb les actuacions previstes, per exemple, dels Catarres o Judit Neddermann, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen