Llibres

girona

Jordi Coll presenta demà a la 22 la seva novel·la ‘El preu de la sang’

L’escriptor bredenc Jordi Coll presentarà demà dimecres la seva tercera novel·la, El preu de la sang (Rosa dels Vents) a la Llibreria 22 de Girona, on conversarà amb Xavier Castanyer, a les 19 h. Es tracta d’una novel·la policíaca en què Coll recupera el personatge de la inspectora René, la investigadora del seu debut, L’increïble cas de l’ardiaca de noranta anys (2021), que va cridar l’atenció de Rosa dels Vents , segell del Grup Penguin Random House Mondadori. El mateix 2021, Coll també es va autoeditar Adrenalina.

El preu de la sang és un thriller ambientat en una petita vall del Pallars Sobirà, on té lloc la misteriosa desaparició d’una nena. “He recuperat el personatge de René a petició de la gent. De fet, quan vaig començar a escriure la novel·la no tenia previst que hi sortís i no va aparèixer fins al tercer o quart capítol, però després és com un forat negre que s’ho menja tot”, explica Coll, que el 9 de juny presentarà el llibre al centre cultural Els Forns de Breda.Terrissaire de professió, Jordi Coll Vinyoles (1965) va estar deu anys escrivint novel·les sense publicar-les. “Va començar com una afició, després va ser una passió i ara ja és una addicció, perquè necessito escriure cada dia, però és una addicció positiva”, aclareix. Sobre la inspectora René, estar segur que tornarà a aparèixer més endavant, però no vol que marqui tota la seva obra. “Ara estic escrivint una novel·la en què no hi surt”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

LLIBRES

“Calonge, poble de llibres” prepara una gran festa per Sant Jordi

CALONGE
bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
M. Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat