Música

música

Primavera Sound aplega 90.000 persones a Madrid tot i els problemes

Les dificultats s’han anat acumulant al llarg dels dies en la primera edició del Primavera Sound de Madrid: la pluja va dificultar la primera jornada gratuïta, dijous es van suspendre els concerts per previsions de pluges fortes, hi ha hagut moltes dificultats als accessos... Les queixes es multiplicaven a les xarxes socials, però també hi ha hagut lloances, al concert que va oferir Depeche Mode, per exemple. L’organització ha tret pit i ha explicat que, amb només ahir i avui, el Primavera Sound de Madrid ha aplegat unes 90.000 persones, superant la previsió inicial de 40.000 persones diàries.

La jornada d’avui, 48.000 persones assisteixen als concerts de Rosalia, Bad Gyal i Calvin Harris, entre d’altres. En total, s’han fet 222 espectacles repartits en una dotzena de sales de la ciutat i altres espais més multitudinaris de l’entorn, com l’estadi de futbol Civitas Metropolitano i la Ciutat del Rock. Els organitzadors valoren, per tot això, que l’edició ha “superat els contratemps inicials”.

La primera jornada de pagament prevista per dijous es va suspendre per la mala previsió meteorològica. S’anunciaven tempestes fortes a la tarda i l’organització va optar per la suspensió per “motius de seguretat”. També es van cancel·lar les activitats a l’estadi Civitas Metropolitano. A diferència de Barcelona, la seu principal d’Arganda del Rey està a 26 quilòmetres de la capital i es van col·lapsar els accessos i el pàrquing. Els transports públics i els autobusos habilitats per l’organització igualment van patir els embussos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Lectura de poemes i dos concerts per Sant Jordi

santa coloma de farners
SALT

Una marató de contes i música per amenitzar la Diada de Sant Jordi

SALT
Els propers reptes

Els propers reptes

BARCELONA
ÒPERA / DANSA

El Liceu convidarà Bieito, Ollé, Castellucci i McVicar el 24/25

BARCELONA
LLIBRES

“Calonge, poble de llibres” prepara una gran festa per Sant Jordi

CALONGE
M. Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona