Música

MÚSICA

Ana Mena tanca el festival Vallviva davant més de 2.500 persones

El festival Vallviva va tancar ahir al vespre amb èxit la seva tercera edició. El colofó final de la quarta i darrera nit de certamen el va posar la cantant Ana Mena, considerada com una de les artistes femenines més importants de la nova escena musical espanyola i que va oferir l’espectacle Bellodrama Tour, a més d’alguns dels temes com ’A un paso de la luna’ o ’Música ligera’ davant d’un públic de més de 2.500 persones que va exhaurir per segona nit consecutiva les entrades del festival. Prèviament, el cantautor Ramon Mirabet va presentar el seu nou disc ’Free’ i la jornada la van tancar la garrotxina Núria López i el DJ Ernest Codina. L’esdeveniment també ha apostat per oferir experiències vinculades amb la gastronomia i productes km0.

La Fundació Vallviva donarà els seus beneficis a dos projectes de recerca oncològica del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) i Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO). El projecte del VHIR estudia com es comuniquen les cèl·lules perquè uns tumors siguin molt agressius i resistents a les teràpies i trobar noves dianes. Per la seva banda, el projecte del VHIO està centrat a trobar biomarcadors que ajudin a preveure la resposta als dos principals tractaments que hi ha en càncer de pàncrees per poder oferir teràpies més personalitzades i efectives.

En la darrera edició, Vallviva va aconseguir recaptar un total de 60.000 euros que van anar destinats a la Fundació Albert Bosch, el projecte d’investigació de l’ELA de Juan Carlos Unzué, la Fundació Oncolliga Girona i la Fundació Nzuri Daima. I en la primera edició, es van recaptar més de 25.000 euros per a la planta d’oncologia infantil de l’Hospital de la Vall d’Hebron, a través d’un projecte de la Fundació Albert Bosch.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA