Cinema

CINEMA

Miyazaki inaugurarà el Festival de Sant Sebastià

La darrera pel·lícula de Hayao Miyazaki, The Boy and the Heron (Kimitachi wa Do Ikiruka), inaugurarà el 22 de setembre la 71a edició del Festival de Sant Sebastià fora de concurs. D’aquesta manera en el festival basc es farà l’estrena europea del nou film del director d’El viatge de Chihiro després del seu pas pel Festival de Toronto el 7 de setembre. La cinta d’animació es projectarà el divendres 22 de setembre, després de la gala d’inauguració. És la quarta vegada que una pel·lícula del cineasta japonès s’inclou a la programació de Sant Sebastià, però s’estrena a la secció oficial.

D’altra banda, aquesta setmana també s’ha fet pública la participació de La sociedad de la nieve, de J.A. Bayona, en la secció Perlas del festival basc. El director català hi competirà per primera vegada amb aquesta cinta basada en el llibre homònim de Pablo Vierci sobre la tragèdia als Andes i que clourà també el Festival de Venècia. La zona de interés, de Jonathan Glazer; Aku Wa Sonzai Shinai, de Ryusuke Hamaguchi; Anatomía de una caída, de Justine Triet, i La tierra prometida, de Nikolaj Arcel, són les pel·lícules amb les quals competirà Bayona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia