Música

El Recòndit ha programat un total de 24 concerts

El festival de música tancarà el 14 d’octubre i continua fent acte de presència als pobles de menys de 2.000 habitants de la demarcació

El Recòndit ha tornat al Pla de l’Estany i ha portat concerts als municipis de menys de 2.000 habitants. Enguany, la tercera edició del festival -que va arrencar el mes d’abril i s’allargarà fins al 14 d’octubre- ha programat un total de 24 concerts, xifra que supera els set concerts organitzats l’any 2022, segons manifesta La Tornada a través d’un comunicat. Així mateix, més de 2.500 espectadors han gaudit ja aquest any dels concerts del Recòndit, de les caminades i les diferents activitats paral·leles que ofereix el projecte.

El festival afronta el darrer tram de l’any amb optimisme per poder mantenir les bones xifres de públic, tal com s’afirma des del festival. D’aquesta manera, la programació de tardor donarà el tret de sortida aquest dissabte 2 de setembre amb el concert d’Eduard Gener i Berta Sala a Vilert a Esponellà, dues propostes de petit format que arriben amb nou disc sota el braç. Entre el més destacat del setembre hi ha els concerts de Sergi Carbonell a Sant Miquel de Campmajor i Lluís Gavaldà i Joan-Pau Chaves a Palol de Revardit. L’exlíder de Txarango farà el concert de presentació al Pla de l’Estany del seu primer àlbum en solitari, ’Refugi’; mentre que el cantant d’Els Pets arriba amb ’Sona la cançó’, un espectacle que recorre les cançons pròpies i alienes que han marcat la seva trajectòria.

Durant el mes de setembre, el Recòndit també comptarà amb artistes com Ven’nus, que és una de les veus de moda a casa nostra i ara presenta ’Bocaterrosa’; els locals Vic Moliner i Pau Brugada, tots dos amb nous àlbums aquest 2023; Mar Pujol, Cristina Vallribera i Maüpas i Clara Bosch.

D’altra banda, per al mes d’octubre quedaran els dos últims concerts d’enguany: Gigi Ros i Júlia Blum portaran els ritmes joves al Xiringu de Tarredelles a Vilademuls. Fianlemnt, Núria Graham tancarà aquesta tercera edició el 14 d’octubre a Camós. La cantant osonenca està immersa en la gira de presentació de ’Cyclamen’, que aquest any ha passat pels Estats Units, Regne Unit, Països Baixos, Portugal o França i farà al Recòndit un dels únics concerts a Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA