Música

MÚSICA

El Jazzing Festival de Sant Andreu perilla si no rep un “suport seriós” de les institucions

El Jazzing-Festival de Jazz de Sant Andreu, a Barcelona, que aquest any celebra la desena edició des d’avui i fins al 3 de setembre, “perilla”, segons van advertir ahir el seu director, i creador de la Sant Andreu Jazz Band, Joan Chamorro, i la cap de projecte, Blanca Gallo.

En roda de premsa, tots dos van coincidir a assenyalar que els agradaria continuar el 2024 i en anys següents, però “cal alguna cosa més que amor i il·lusió”. Segons consideren, són les institucions les que haurien de mostrar un “suport seriós” cap a aquest esdeveniment pels “valors que aporta al districte de Sant Andreu i a la ciutat de Barcelona”.

El festival, que arrencarà avui a la barcelonina Fabra i Coats, vol tornar a “reunir un públic familiar” amb un cartell amb “pràcticament tots els músics del panorama jazzístic català, cinc big bands de diferents països del món, i destacades figures internacionals com ara els saxos tenors Scott Hamilton i Joel Frahm i el saxo alt Gerry López”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia