Música

música

El Recòndit programa 20 concerts als pobles més petits del Pla de l’Estany

Xavi Sarrià, Cesk Freixas, La Ludwig Band, Judit Neddermann, Marina Rossell, Andrea Motius i Ferran Palau són alguns dels artistes que hi actuaran

La quarta edició del Recòndit programarà 20 artistes entre març i juliol als municipis de menys de 2.000 habitants del Pla de l’Estany. Organitzat per la promotora gironina La Tornada amb la col·laboració del Consell Comarcal del Pla de l’Estany i els municipis participants, el Recòndit ha presentat aquest vespre a Sant Miquel de Campmajor el cartell de 2024, que inclou artistes com ara Xavi Sarrià, Cesk Freixas –tots dos dins les seves respectives gires de comiat–, _juno, La Ludwig Band, Judit Neddermann, Marina Rossell, Andrea Motis & Carla Motis, Ferran Palau, Enric Montefusco, Mama Dousha, Guillem Roma, Joan Garriga, Roger Padrós i Gemma Humet, entre altres artistes.

El Recòndit manté l’aposta per descentralitzar la cultura i portar la música en directe als pobles petits i es celebrarà als set municipis menys poblats del Pla de l’Estany: Camós, Crespià, Esponellà, Palol de Revardit, Sant Miquel de Campmajor, Serinyà i Vilademuls. A més, tots els concerts es faran a l’aire lliure i en espais naturals o patrimonials de la comarca per posar-los en valor. Dels setze concerts programats, set són gratuïts i la resta tenen una entrada que costa entre 12 i 15 euros, amb l’excepció del concert a Esponellà de _juno, el grup format per Zahara i Martí Perarnau, que tindrà una entrada de 20 euros. Tota la programació del Recòndit apareix detallada en una de les imatges que il·lustra aquest article.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA