Comunicació

fotoperiodisme

Viatge fotogràfic als principals conflictes

El fotoperiodista Bernat Armangué, Premi Pulitzer per la seva cobertura de la guerra entre Ucraïna i Rússia, ha defensat la feina dels professionals de la informació en la Setmana dels Rahola

La cobertura de la guerra entre Ucraïna i Rússia li va valer a Bernat Armangué el Premi Pulitzer. Aquest migdia a la Casa de Cultura de Girona, i en una conversa amb l’escriptora Mar Bosch, emmarcada en la Setmana dels Rahola, ha mostrat algunes de les fotos que ha fet al llarg dels vint anys que treballa com a fotoperiodista per l’agència nord-americana Associated Press. Armangué ha conversat amb Mar Bosch sobre diversos conflictes internacionals. També ha defensat que la tasca dels periodistes i dels fotoperiodistes és imprescindible per donar a conèixer allò que alguns volen amagar. Ha ressaltat que el bon periodisme es fa amb “ganes, diners, temps i codi deontològic”.

El director de Vilaweb, Vicent Partal, protagonitzarà dilluns, a les sis de la tarda, a l’aula magna de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona, el darrer acte de la XII Setmana dels Rahola, la conversa Periodisme, una visió crítica. Un repàs de l’actualitat nacional i internacional, en la qual estarà acompanyat de la periodista Marta Masó. La Setmana dels Rahola està organitzada per la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes, i compta amb la col·laboració de la Biblioteca Pública Carles Rahola, l’Ajuntament de Girona i la Universitat de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia