Comunicació

Cultura

Mor la presentadora i actriu mexicana Verónica Toussaint

Va ser guardonada amb un premi Ariel per la seva interpretació a ‘Oso Polar’ (2018)

Una de les actrius i presentadores més estimades de Mèxic, Verónica Toussaint, va morir dijous, a l’edat de 48 anys, després de no superar un càncer de mama. La notícia la va transmetre la mateixa cadena televisiva on treballava, Imagen televisió.

Natural de Ciutat de Mèxic, des de molt jove ja va mostrar interès per la interpretació i la comèdia. Va estudiar a la prestigiosa escola Núcleo Estudios Teatrales (NET), i de seguida ja va començar a tenir feina tant a la televisió, al teatre com al cinema. Una de les pel·lícules de major èxit en què va participar va ser El club de los idealistas (2020), una comèdia dramàtica mexicana escrita i dirigida per Marcelo Tobar. També va posar veu al personatge de Zhen al doblatge mexicà de Kung Fu Panda, i va ser guardonada amb el premi Ariel a la millor actuació femenina per la pel·lícula Oso polar (2018).

A la televisió mexicana va ser presentadora de la cadena Imagen Televisió, i com a conductora del programa ¡Que chulada!, l’octubre del 2021 va impactar a l’audiència revelant en directe que tenia càncer.

A part de la seva trajectòria professional, també era coneguda pel seu compromís social, participant en diverses protestes de caràcter feminista i utilitzant la seva plataforma per parlar d’igualtat de gènere i dels drets de la dona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia