Cultura

'Infidels' va per llarg

La sèrie tornarà la tardor vinent a TV3 amb les mateixes protagonistes, nous personatges i escenaris, i amb un salt en la trama d'un any i mig en les seves vides

La Paula, la Lídia, la Joana, la Cruz i l'Arlet, les noies d'Infidels, tornaran la tardor vinent a TV3 amb 13 entregues de la segona temporada que es van començar a gravar fa uns mesos. La direcció dels nous capítols torna a ser compartida, com en l'etapa anterior, per Maria Almagro, Xavi Berraondo i Sònia Sánchez que aquesta temporada n'agafa les regnes.

El seguiment de les vides de les cinc protagonistes arrencarà un any i mig després d'on ens van deixar en l'últim capítol emès a mitjans de juliol del 2009. Les trames estaran al voltant dels personatges principals la Paula (Sílvia Bel), la Lídia (Montse Guallar), la Joana (Montse Germán), la Cruz (Ingrid Rubio) i l'Arlet (Aina Clotet) amb les seves corresponents parelles estables o passatgeres com el Peter (Andrew Tarbet) -un dels personatges que més sorprendrà en aquesta segona entrega- o el Toni (Julio Manrique), el company de la Lídia. Però també hi haurà personatges que tindran més pes argumental com la Dani (Dolo Beltrán) i n'apareixeran de nous: la Lídia buscarà un soci, un jove company de facultat de la Joana, i la Paula farà un amic.

Amb aquesta segona entrega ultimada, fonts de la productora Diagonal TV han concretat que ja estan treballant en la planificació del que haurien de ser tretze capítols més per a una tercera temporada.

Els arguments segueixen en línia amb els que es van presentar "després de l'èxit i reconeixement de la primera temporada", explica a l'AVUI Javier Olivares, responsable de la producció executiva creativa de la sèrie. "Cal ser fidels a les idees i conceptes que van servir per llançar un producte, això sí, trobant uns personatges masculins més forts. De fet, -afegeix- creiem que aquesta segona temporada aprofundeix més en el que es va plantejar, però és més atrevida, una mica més adulta, més enganxat a terra i més divertit". Ara "hi haurà una gran barreja de comèdia i drama, ja apuntada en la primera temporada, però ara més homogeneïtzada al llarg de tots els capítols".

La sèrie seguirà respectant "molt profundament el paper de la dona a la societat", però Infidels no reivindica res, sinó que explica "històries de dones actuals en una ciutat moderna i avançada com és Barcelona; històries en les quals molts espectadors poden veure reflectifdes les seves pròpies experiències". Infidels "es planteja una cosa que moltes sèries no tenen en compte: el punt de vista femení, però amb personatges masculins forts... i es confronten ambdós punts de vista". Infidels dóna carta de normalitat a una situació: que els personatges femenins tinguin vida pròpia i no siguin tractats des un punt de vista masculí.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
solidaritat

La campanya Girem full! assoleix 1.037 hores de recerca contra el càncer fomentant la lectura

barcelona
cinema

J. A. Bayona serà membre del jurat del 77è Festival de Canes

BARCELONA
porqueres

La Principal de Porqueres tindrà una placa al parc Manel Saderra i Puigferrer

porqueres
música

Billie Eilish actuarà al Palau Sant Jordi el 14 i el 15 de juny de 2025

barcelona
42 edició de comic barcelona

A la recerca de nous lectors de còmic

Barcelona
Crítica
música

Incògnites del Misteri

GIRONA
Cultura

Mor C.J Sansom, escriptor escocès de novel·les de suspens

art

L’entrada al Museu Picasso de Barcelona serà gratis tots els dijous, divendres i dissabtes al vespre

barcelona
sant jordi

Per Sant Jordi es van vendre dos milions de llibres

Barcelona