Marga Figueras guanya el premi Cadaqués a Carles Rahola

La periodista Marga Figueras, col·laboradora de la revista Presència, és la guanyadora de la convocatòria d'aquest any, la vint-i-sisena, del premi Cadaqués a Carles Rahola d'articles periodístics. Figueras és l'autora del reportatge publicat a la revista Presència el 28 de novembre de l'any passat, titulat L'última gent salada, en el qual repassa els orígens del parlar salat.

El premi Cadaqués a Carles Rahola forma part dels Premis Literaris de Cadaqués, en què també han triomfat Màrius Sampere i Josep Ramon Bach. Sampere s'ha proclamat guanyador de la catorzena edició del premi Cadaqués a Quima Jaume pel recull poètic Altres presències (Meteora), mentre que Bach és el guanyador del vint-i-dosè premi Cadaqués a Rosa Leveroni, que s'atorga a una obra de poesia inèdita, per El laberint de Filomena.

L'acte de lliurament es farà dissabte, a Cadaqués, i també s'hi presentarà el llibre guanyador de la convocatòria anterior del Rosa Leveroni, Des de l'arrel, de Maria Rosa Font.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.