Cultura

Acampada Jove amb Els Pets i Ojos de Brujo

La trobada políticomusical de les JERC se celebrarà del 12 al 14 de juliol a Sant Celoni

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) ja tenen els cartells de l’Acampada Jove, que, com l’any passat, se celebrarà a Sant Celoni els dies 12,13 i 14 de juliol. És la dotzena edició d’aquest festival que pretén oferir una bona oferta lúdica i musical, combinant grups que ja tenen un nom i d’altres que comencen. El portaveu de les JERC, Pere Aragonès, assegura que “el festival s’ha consolidat” i prova d’això és que l’any passat l’Acampada va ser un èxit amb l’assistència d’uns 38.000 joves, xifra que les JERC aspiren a augmentar.

A l’edició d’enguany hi haurà més de 25 bandes actuant en escenaris diversos. Per Aragonès, l’Acampada Jove “ha de ser el catalitzador dels nous projectes de l’escena musical del nostre país”. Per això, en aquesta edició s’ha fet una aposta per grups catalans del moment i que actualment, tenen un disc al mercat. Aquests són Els Pets, Obrint Pas, Ojos de Brujo i La Troba Kung-Fú. Però alhora, Aragonès també vol apostar per nous grups i solistes de l’escena catalana, per això hi actuaran Soul Atac, Burman Flash i Feliu Ventura. Seguint aquesta política hi haurà una col·laboració amb cinc concursos de maquetes. De fora dels Països Catalans hi participaran els navarresos Berri Txarrak.

Un altre dels objectius de la trobada és la promoció de la cultura popular i tradicional catalana: el festival disposa d’una carpa de 1.000 m2 anomenada Espai Cultura, on se celebraran xerrades i debats. L’espai d’acampada serà una esplanada de 50.000 m2.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
pensament

Mor el filòsof i polític Josep Maria Terricabras

Girona
Música

Joan Enric Barceló presenta a casa el seu debut literari

Vidreres
Cinema

El Truffaut convida a sushi per celebrar els 3 mesos de ‘Perfect days’

Girona
cultura

El Museu d’Història de Barcelona busca director amb un procés de selecció que aixeca recels

barcelona
guardó

Antonina Canyelles, premi Jaume Fuster

Barcelona
Cinema

Blanes estrena un festival de cine que reconeix la trajectòria de Mònica Randall

Blanes
Llibres

Òmnium impulsa una recollida de llibres per renovar el fons de les biblioteques

Barcelona
NOVETAT EDITORIAL

Faulkner, l’autor de les mil veus

Barcelona
MÚSICA

Guillamino: “A la música del país, li falta un sentiment una mica més de tribu”

BARCELONA