cultura

Conveni entre Illa de Tet i la Universitat de Perpinyà

Aquest dimecres 12 de gener se signarà una convenció de col·laboració entre la Universitat de Perpinyà-Via Domícia i la vila d'Illa de Tet a partir de les 10.30 a l'ajuntament.

Aquest acord té com a objectiu de promoure la cooperació transfronterera mitjançant principalment l'organització d'un col·loqui sobre el tema de la cultura i del patrimoni, i la creació d'un comitè científic per a l'elaboració del programa cultural del futur Centre Josep-Sebastià Pons-Simona Gay. El conveni preveu també intercanvis en l'àmbit pedagògic i professional i tota acció en lligam amb el patrimoni cultural o transfronterer.

D'altra banda, les dues entitats preveuen intercanvis d'ordre pedagògic en el marc de l'Institut Català de Recerca en Ciències Socials: formacions pels estudiants de màster, cursets, acolliment...

La convenció serà signada per Willy Burghoffer, batlle d'Illa de Tet, i Jean Benkhelil, president de la UPVD, amb presència de representants del Consell Municipal i associacions culturals d'Illa, del Consell General i de la Comunitat de Comunes Rosselló-Conflent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.