cultura

MONTBLANC

Montblanc tornarà a ser seu de l'Acampada Jove

Per tercer any consecutiu, l'Acampada Jove, que arriba a la setzena edició, se celebrarà al municipi de Montblanc. El festival musical de referència al país, organitzat per les JERC amb el suport de l'Ajuntament montblanquí i la col·laboració d'entitats i establiments locals, tindrà lloc el tercer cap de setmana del proper mes de juliol.

L'alcalde, Josep Andreu, ha destacat que, enguany més que mai, era important ratificar l'acord entre les dues parts per tirar endavant el festival, que té una ubicació immillorable i que “tothom entén que ha de tenir continuat”, però que, havent-hi eleccions pel mig, calia assegurar-lo renovant aquest compromís.

El portaveu director de les JERC, Gerard López, ha assegurat sobre l'Acampada Jove “que Montblanc sempre s'ha mostrat receptiu i amb ganes de participar i que se'n beneficien les dues parts”. López ha explicat que no serà fins a Sant Jordi que es farà la presentació oficial del cartell amb la programació més tancada del festival i en la qual s'està treballant. D'altra banda, ha avançat que hi haurà novetats i que el preu de les entrades es mantindrà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.