cultura

20.000 espectadors han passat pel MIM de Sueca

Diversos espectacles han penjat el cartell d'“entrades exhaurides”

La direcció de festival assegura que ha sigut una cita “lúdica” i “lúcida”

Més de 20.000 espectadors han assistit a la 22é edició de la Mostra Internacional de MIM a Sueca (València) en una edició estructurada sota el motiu central del “Teatre gestual de repertori”. Des de l'organització han informat que s'han exhaurit gran part de les localitats en moltes de les propostes d'art en viu desenvolupades al llarg de les cinc intenses jornades.

El cartell d'“entrades exhaurides” es va repetir en diversos dels espectacles presentats com ara, la versió renovada de Muu2!, una sàtira sobre la tauromaquia, i l'últim muntatge dels valencians Maduixa Teatre, Consonant, un espectacle per a públic familiar, dissenyat per a xiquets de tres a sis anys i inspirat en l'univers imaginari del poeta Joan Brossa

Per a l'estrena en terres valencianes de Persèfone, variacions mortals, de Comediants, es van exhaurir també totes les localitats en una de les seues dues úniques funcions programades.

La combinació d'espectacles de carrer i sala al costat de “una oferta escènica de qualitat” han estat, segons Abel Guarinos, director del Mim, “les claus i la raó de l'èxit de l'acceptació popular” en aquesta edició. “El públic s'ha sentit gratificat amb les representacions que ha vist, i això és justament el que el MIM pretén: que el públic se sorprenga, que gaudisca, que s'emocione en el marc d'un festival que intenta ser lúdic i lúcid al mateix temps”, ha conclòs Guarinos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda