cultura

Els nou de la Biennal d'Art

El jurat de la XVIII Biennal d'Art Contemporani Català ha escollit els nou artistes que integraran l'exposició itinerant a partir d'aquest abril. De les 112 propostes presentades, el jurat s'ha decidit per Lúa Coderch, nascuda a Iquitos (Perú); Loretta Firmani, de Valdivia (Chile); Ayuko Hoshino, de Kioto (Japó) –tots tres, residents a Barcelona–; Laura López Balza, cantàbrica i també establerta a Barcelona; Clàudia Pagès Rabal, de Capellades; Francesc Ruiz, de Palamós; Joan Saló Armengol, de Castellolí; Sergi Serra Mir, de Barcelona, i Mireia Terrado Lozano, també de Barcelona.

La biennal, que s'ha hagut de fer forta en el context de crisi, vol ser “més que mai”, segons els organitzadors, un incentiu per als joves talents creatius del país. Ignasi Aballí, Pep Agut, Tom Carr, Joan Pere Viladecans, Charo Pradas, Neus Colet, Sergi Barnils, Pep Camps, Quim Corominas, Xavier Grau, Joanpere Massana, Albert Gonzalo i Àlex Nogué són alguns dels artistes que van començar la seva trajectòria tot participant en la biennal, una iniciativa del galerista santcugatenc Josep Canals.

L'exposició s'inaugurarà al Museu del Tapís Contemporani de Sant Cugat el pròxim 19 d'abril, i a partir d'aquí, com fa sempre, serà itinerant per diferents poblacions del país.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
crònica

Una sola música que tothom balla com vol

SANT JORDI A GIRONA

Tornar al centre perquè no canviï res

Girona

La festa amb tendència a l’alça

Barcelona
publicacions

Surt el número 12 de ‘Temperatura’, la ‘Revista per anar a cagar’

girona
crítica

Tensar els fils d’estendre

Girona

Es recupera l’essència amb el retorn a la Rambla i la plaça Catalunya

Girona
SANT JORDI

L’esmorzar de la Generalitat a Girona recorda Montserrat Vayreda

girona
sant jordi 2024

“Hi ha moltes ganes de diada”

barcelona
BLANES

La diada de Sant Jordi comença amb l’Esmorzar Literari

BLANES