cultura

Màgia nacional i internacional a Almussafes

El municipi congregarà als millors il·lusionistes del món en la trobada màgica 2012

La localitat d'Almussafes obrirà les seues portes a la primavera amb la inauguració, dijous que ve dia 29, de la XX edició de la Trobada internacional de Màgia, una cita amb l'il·lusionisme de la millor qualitat organitzada per l'Associació Valenciana d'Il·lusionisme amb el patrocini de l'Ajuntament que, un any més, es presentarà plena de novetats. Durant quatre jornades, reconeguts il·lusionistes de set països del món oferiran un verdader espectacle de màgia, del que podran disfrutar al voltant de mig miler de mags acreditats procedents de tot l'Estat, així com el públic en general.

Com a novetat, la vintena edició de la Trobada internacional de Mags s'inaugurarà el dijous dia 29, a les 18 hores, amb “Expoilusión”, una completa mostra dels principals elements i aparells màgics, pertanyents a la col·lecció Magics Bufons, en la sala d'exposicions del Centre Cultural.

Per la seua banda, a les 12 hores del divendres dia 30, se celebrarà en la sala d'actes la gala classificatòria per als vint concursants que enguany competixen en l'apartat de màgia general total. L'obertura de La Fira Màgica, emplaçada en l'interior del pavelló poliesportiu i un dels grans reclams de la trobada, es realitzarà a les 16 hores, amb caràcter previ al primer espectacle d'animació i màgia en el carrer, que oferiran els mags Divermagia i El Decapitat.

Un total de 53 artistes de set països, protagonitzaran les tres conferències, la gala de close-up, les dos gales internacionals, la gala per a públic familiar, el III concurs de màgia general total i el I certamen de màgia general per a menors, la màgia i animació infantil a l'aire lliure, la màgia nocturna i l'hora berganta, esdeveniments que es desenrotllaran durant les quatre jornades de duració de l'Almussafes Magic 2012.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.