cultura

Un llibre de Rosa González protagonista de la Setmana del Llibre d'Almussafes

Hi ha previstes activitats ben diverses amb la participació de Pep Gimeno “Botifarra”

La història de superació personal que narra en primera persona la jove Rosa González Soldat en la seua primera novel·la “Viu” marcarà l'inici de la vint-i-sisena edició de la Setmana del Llibre d'Almussafes.

Dilluns que ve dia 23, el Centre Cultural acollirà l'acte de presentació pública de l'esmentat llibre, amb el que s'inaugurarà formalment la celebració literària anual de foment i promoció de la lectura de la localitat. L'agenda d'activitats programada integra, així mateix, la presentació de la biografia artística “La Veu de la Memòria”, Pep Gimeno Botifarra” i tres tallers d'animació a la lectura per a públic infantil. La commemoració es clausurarà el divendres dia 27 amb l'entrega dels premis del certamen poètic Marc Granell.

Les presentacions de llibres, els tallers d'animació a la lectura i el foment a la poesia centren l'agenda d'activitats programada per a la Setmana del Llibre 2012 d'Almussafes, una commemoració literària que cada any perseguix la motivació d'adults, jóvens i xiquets davant del món del llibre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.