cultura

Dos valencians premiats en el Marc Granell d'Almussafes

Els seus poemaris han sigut seleccionats entre un total de 183 obres inèdites

Durant la vetlada celebrada a la cafeteria del Centre Cultural, es féu l'acte d'entrega dels premis de la setzena edició del Certamen de Poesia “Marc Granell” Vila d'Almussafes.

El valencià Anaven Llop es va alçar amb el guardó a la millor col·lecció poètica en valencià i el poemari de José Morán va obtenir el premi en la modalitat de castellà. Conclosa l'entrega dels guardons, acte amb què l'ajuntament va clausurar la Setmana del Llibre 2012, els assistents van disfrutar de l'espectacle de la companyia Artics Produccions “Poegrafies de Veu i Cabàs”.

A ambdós autors se'ls ha fet lliurament d'un premi en metàl·lic de 1.200 euros, guardó que també inclou la publicació de la seua obra en la col·lecció Razef de l'editorial Edicions 96, de la que se'ls entregaran 20 exemplars en concepte de drets d'autor l'any que ve.

Com en les anteriors edicions, l'acte també va incloure la presentació de l'edició Razef, que incorpora els poemaris dels dos autors guardonats en la passada convocatòria del certamen. La representant de l'editorial i integrant del jurat del certamen, Mª Josep Escrivá va entregar els lots als poetes Vicent Valls i Cristina Carrasco.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.