Territori

Agenda. d'autor / J.C

El talent emergent d'una nova generació de músics
El Quartet Gerhard i el pianista Lluís Granés són els protagonistes del nou concert programat dins el cicle Ibercàmera que té lloc a l'Auditori de Girona. Amb un programa centrat en la interpretació de peces d'Albéniz (suite Ibèria per a piano), Ravel (Quartet per a cordes) i Xostakòvitz (Quintet per a piano i cordes Op. 57), la cita artística d'aquest diumenge garanteix una excel·lència musical. La combinació és d'allò més suggeridora: una sòlida formació catalana (guardonada amb el primer premi d'El Primer Palau 2012) al costat d'un dels talents emergents més destacats del país. Recordem que la jove formació va néixer el 2010 sota la influència i el mestratge del Quartet Casals i és considerada un dels grups amb més projecció del país. L'integren Lluís Castán i Judit Bardolet (violins), Miquel Jordà (viola) i Jesús Miralles (violoncel). Per la seva banda, Lluís Grané és una de les promeses del panorama pianístic actual guardonat ja, amb tan sols 25 anys d'edat, amb la prestigiosa medalla Albéniz 2012. Com es pot apreciar: joves talentosos.
QUARTET GERHARD + Lluís Grané (piano)
Diumenge 3 de març, a les 19 h, a L'Auditori de Girona
Els ‘Escenaris' de la comarca programen obres de petit format
La programació d'Escenaris continua portant teatre a les comarques gironines. El cicle, que dura fins al juny, té programats per aquest cap de setmana tres espectacles ben diversos. El primer tindrà lloc aquest diumenge al migdia al Teatre de Bescanó: Puig i Fontanals, carters professionals, una obra infantil dirigida per Pep Miràs i produïda per la companyia El que em Queda de Teatre. El mateix dia, en aquest cas a les sis de la tarda, i programada a L'Ateneu de Celrà, s'oferirà la funció de Bambi, a càrrec d'El Replà Produccions, dirigida per Joan Sors. Es tracta d'una versió lliure del clàssic de Disney, adaptada als nous temps que corren. Finalment, el dilluns 4 de març, a les 12 h del migdia, al poliesportiu d'Aiguaviva es podrà veure Can Pere Petit, una obra protagonitzada per Anna Roca sota la direcció de Pere Romagosa. Narra la història de la Teresina, la masovera d'una casa de pagès de la Garrotxa que cuida diàriament les seves bèsties i, si hi ha gent, els explica les històries de la casa. Can Pere Petit és una casa amb moltes històries per explicar...
escenaris
3 i 4 de març, al Teatre de Bescanó, L'Ateneu de Celrà i el poliesportiu d'Aiguaviva


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
art

La Generalitat compra a Todocolección tres taules del retaule ‘perdut’ del Palau Reial Menor

barcelona
guardó

La debutant Alba Gómez Gabriel guanya el premi BBVA Sant Joan

Barcelona
TEATRE

La Perla29 torna a la reconciliació i el conflicte de Mouawad a ‘Tots ocells’

BARCELONA
còmic

Barcelona serà la ciutat convidada del festival de còmic d’Angulema 2025

barcelona
música

Prop de 30.000 assistents al festival Cabró Rock

barcelona
cultura

Carlus Padrissa: “Mai cap ària ha estat tan eròtica, tan orgàsmica”

Girona
Guardó

Eva Vàzquez, beca Finestres d’assaig

Barcelona

Segona temporada de l’exposició que explora la relació de Gala amb la moda

PÚBOL

S’estrena el curt ‘Ombres silencioses’ rodat durant la primera Hackató

GIRONA