cultura

Almussafes es prepara per donar la benvinguda a la XXI Trobada de Màgia

Més de 400 il·lusionistes s'han acreditat per gaudir de les tres jornades màgiques

En la localitat d'Almussafes tot està apunt per donar la benvinguda al major dels espectacles del món que en aquesta vila de la comarca de la Ribera se xifra en la Trobada Internacional de Màgia.

L'Associació Valenciana d'Il·lusionisme, en qualitat d'entitat organitzadora i l'Ajuntament d ela vila, com a organisme patrocinador, han preparat gran novetats per a la vintiunena edició, on consagrats il·lusionistes de nou països diferents mostraran números de màgia de gran qualitat.

Vora mil miler de mags procedents de diferents comunitats autònomes i nacionalitats peninsulars, s'han acreditat per poder presenciar en directe les diferents gales i conferències previstes així com per poder nodrir-se de les novetats que es presentaran ala Fira d ela Màgia prevista fins a diumenge 7 d'abril.

El divendres 5 d'abril s'obrirà les portes d'aquesta gran proposta de l'il·lusionisme mundial, amb l'acollida dels 21 artistes màgics entre les que s'hi troben figures de reconegut prestigi guardonades per la perfecció obtinguda en les disciplines que hi practiquen.

La cita màgica d'enguany, comptarà amb dos presentadors d'excepció: el senyor Barragan i Fernando esteso.

Mags d'honor

Com cada any, Almussafes Màgic 2013 torna a retre homenatge a una gran figura mítica dins del món d ela màgia a la qual li atorga el títol de “Mag d'Honor” d ela trobada.

En aquesta ocasió, els triats han estat la parella artística Nicholls and Honey, de nacionalitat espanyola i filipina que porten més de 40 anys d'activitat professional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.