cultura

música

L'OCE impulsa amb èxit Espais Sentits

L'Orquestra de Cambra de l'Empordà actuarà avui a Madremanya i dilluns a l'Estrada

El dia 28 serà a Figueres

L'Orquestra de Cambra de l'Empordà (OCE) actuarà aquest vespre a les escales de l'església de Madremanya (20 h) i dilluns a la plaça de l'Església de l'Estrada, al municipi d'Agullana (18 h), en tots dos casos amb un programa de valsos i danses vuitcentistes. Aquests dos concerts formen part del nou cicle Espais Sentits, que inclourà una trentena de concerts de l'orquestra dirigida per Carles Coll en espais singulars i monumentals d'arreu de les comarques gironines, amb l'objectiu de “descobrir el nostre patrimoni cultural”. El cicle es va obrir el 9 de juny a Bordils i després ha passat pel jaciment arqueològic d'Ullastret i per Brunyola, en tots tres casos amb un important èxit de públic.

“El futur de l'orquestra passa per crear una xarxa territorial i englobar concerts sota un esperit concret”, afirma Coll. En aquest cicle l'OCE ofereix quatre programes diferents, com ara Música per la llibertat 1714-2014 i Centenari Salvador Espriu, que divendres vinent interpretarà al castell de Sant Ferran de Figueres, en plena revetlla de Sant Pere, patró de la ciutat, i amb il·luminació de torxes per accedir al recinte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.