cultura

Montserrat enceta la Setmana de Música de Cambra

La plaça del poble acull des de dilluns 22 fins a dissabte 27 de juliol, la trenta-tresena edició d'aquest aplec de música clàssica

Totes les nits i a partir de les 23 hores, la plaça de l'Ajuntament de Montserrat ofereix una nova edició de la Setmana de Música de Cambra que cada any programa i dirigeix el catedràtic del Conservatori de Castelló i fill del poble, Vicent Campos.

El dilluns 22 de juliol obri la setmana amb la nit de joves intèrprets amb la participació de la soprano Betlem Roig, el violí Àngel Campos i la pianista M! José Perete.

Per al dimarts 23 de juliol i a l'hora prevista, hi ha oportunitat d'assistir al concert que oferirà el tuba Oystein Baadsvik i la pianista Bernadetta Raatz.

En la nit de dimecres 24 de juliol, està anunciada l'actuació del Quartet de Percussió Esclats, que posarà en el faristol l'estrena mundial de l'obra guanyadora del XIV Concurs de Composició Salvador Seguí.

La nit del piano arriba el dijous 25 de juliol, amb el programa que bastirà el pianista Leonel Morales. Un conjunt d'obres en homenatge als 70 anys del traspàs del compositor Rakhmaninov.

De la mà del búlgar Vasko Vassilev i la teclista nascuda a Singapur Pamela Tan Nicholson, el divendres 26 de juliol hi ha una vetllada tecnoacústica.

Finalment, el dissabte 27 de juliol i a l'indret de sempre, està programat un concert homenatge a Joan Fuster, Ovidi Montllor i Vicent Andrés Estellés amb la participació de l'actor Juli Mira, els músics Enric Murillo i Dani Flor, la periodista Amàlia Garrigós i els cantants Paco Muñoz, Lluís Miquel, Aitana Ferrer, Carraixet, Elies Monxolí, Rafael Estrada, Andreu Valor i Miquel Gil.

Activitats paral·leles

Al mateix temps que té lloc la Setmana de Música de Cambra,. hi ha previstes una sèrie d'activitats que s'hi desenvoluparan en paral·lel.

A més dels cursos d'alt perfeccionament musicals de trompeta, tuba, piano, trombó i composició musical, hi ha programades diverses conferències i presentacions de llibres.

L'organització ha procurat optimitzar els recursos existents i ha tirat mà de l'agenda de les persones implicades, per mantenir el nivell de qualitat que aquesta setmana de música de cambra ha tingut sempre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.