cultura

MÚSICA

Peret Blanc inspira un campus de cultura popular a Beget

Entre avui i diumenge se celebra a Beget (Camprodon) per primer cop un campus de cultura popular que porta el nom de Peret Blanc (Pere Sala, 1917-1993), un dels músics autodidactes més coneguts a l'Alta Garrotxa i el Ripollès. El campus, organitzat per l'associació Patac i dirigit pel músic Amadeu Rosell, tractarà el violí i l'acordió diatònic, dels quals s'explicarà les tècniques. També s'oferirà un repertori pensat per a aquestes instruments i, de manera especial, els temes que en Peret Blanc tocava a les festes. A més de Rosell, els professors seran Joan Aguiar, Juantxe, (violí), Pere Romaní (acordió diatònic) i Jordi Palau (orquestra i harmonia). A més de les classes, s'han programat dos tallers, un ball per la nit de dissabte i un concert dels alumnes per diumenge al migdia.

S'hi han inscrit dotze persones, una xifra modesta que Rosell considera acceptable tenint en compte que és la primera edició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.