cultura

La Unió Musical de Villar ha presentat el seu nou mestre director

Es troba vincular a la societat musical des de fa més de vint anys i dirigeix també la Banda de Riba-roja de Túria

La nit del dissabte 29 de març va estar la data en que la Unió Musical Santa Cecília d'El Villar, presentà de manera oficial, el seu nou mestre directorm, en el marc d'una vetllada musical oferida al saló de concerts d'aquesta societat d ela comarca dels Serrans.

José Pasqual Arnau és, des d'aleshores, el nou director titular de la Banda Simfònica Unió Musical Santa Cecília de Villar i ocupa el lloc que el passat mes de novembre va deixar l'anterior titular Eduard Nogueroles.

Per a aquest primer concert, que ho ha estat de presentació, aquesta formació bandística guardonada de manera profussa,ha triat un programa molt ambició que va incloure obres ben diverses, que han abraçat des del passdoble fins a la cinquena simfonia de Shostakovich, sense el·ludir en la segona part, la Suite de Berstein i el poema Alpestre de Franco Cesarini.

La vinculació del nou director a la banda Simfònica de Villar ve de lluny i es remunta a l'any 1990, moment en queva començar com aprofessor de percussió de l'escola de música, tasca que encara ara desenvolupa.

Però a més d'això, durant el darrers deu anys, ha estat el mestre director de la Banda Juvenil, formació on ha realitzar una important tasca de pedrera i des d'on salta ala direcció del conjunt simfònic d'aquesta societat musical tan considerada en el País Valencià.

En l'actualñitat és professor de música dun centre de Secundària a Riba-roja de Túria, professor de percussió de l'escola de música del Villar, director de la Unió Musical de Ribarroja des d'octubre de 2007 i des de desembre de 2013, dirigeix la Unió Musical Santa Cecília de Villar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SANT JORDI

L’esmorzar de la Generalitat a Girona recorda Montserrat Vayreda

girona
sant jordi 2024

“Hi ha moltes ganes de diada”

barcelona
BLANES

La diada de Sant Jordi comença amb l’Esmorzar Literari

BLANES
música

Malson Atmosfèric arriba a un final d’etapa per Sant Jordi amb ‘Si t’enyoro’

girona
cultura

Reivindica el llegat del poeta Gerard Vergés

Tortosa
LLIBRES

Neus Penalba desvela les fonts culturals europees de Rodoreda

Barcelona
SANT JORDI 2024

Biblioteques vives i imprescindibles

Barcelona

Byron: boig, dolent i perillós

Barcelona
Barcelona

David Walliams, supervendes de literatura juvenil i pregoner

Barcelona