Teatre

agenda d'autor / j.b

‘Menú del día' o com sobreviure al caos
La cuina d'un restaurant de menús barats. Fum i oli llardós, interminables hores de treball i un sou que amb prou feines permet arribar a final de mes: aquesta és la vida de Pepa i Chelo i la suporten amb tot l'humor que poden. I mentre veuen com es consumeixen els dies entre les olles i els plats, el seu únic refugi és la sèrie de televisió amb la qual aconsegueixen evadir-se de la crua realitat per breus instants. Sobreviure és la seva lluita, somiar la seva escapatòria. Fins que, un dia, la possibilitat de guanyar un concurs que les catapulti de les seves miserables vides directament cap als seus somnis es converteix en el seu únic i feroç objectiu.
MENú DEL DíA
Marília Samper
Direcció: Joan Negriè
Intèrprets: Paloma Arza i Carmen Flores
Lloc i dia: Al Tantarantana, fins al 22 de juny.
És possible un musical sense cançons?
Els professionals que, periòdicament, fan escarni de la política i del poder a la revista Mongolia s'han inventat, ara, un espectacle en format musical. Tot i això, ja adverteixen que no és segur que hi hagi música en aquest producte, eminentment provocador i que ja s'intueix que es nodreix de l'actualitat política. Els personatges poden recordar els protagonistes de la vida política com poden ser Mariano, el president enganyat; Alfredo, el manetes de l'oposició, o Ángela, la bruixa dolenta del Nord. Que no són de ficció? Que existeixen? Els impulsors de Mongolia s'aventuren a presentar-los amb vídeos, declaracions explosives, homes de l'espai... fins que el públic s'estremeixi!
MONGOLIA, el musical
Revista Mongolia
Lloc i dia: Diumenge, 8 de juny (20 h), al Casino de l'Aliança del Poblenou.
Nou repartiment per a ‘Stockmann'
Les Antonietes van reivindicar el dret de companyies dels actors joves a interpretar clàssics de personatges adults. Fa cosa d'un any van fer ple a la Sala Muntaner amb Stockmann (a partir de L'enemic del poble d'Ibsen). Aquesta temporada han repetit èxit amb Vània, (destil·lant L'oncle Vània) de Txékhov, a l'Espai Lliure. Ara repeteixen la mirada del text d'Ibsen. És més conciliador perquè tenen esperança quan l'autor ja és escèptic i també aporta una nova mirada a la dona del metge que alerta tothom de la contaminació del balneari. Arriba, això sí, amb repartiment renovat.
STOCKMANN
Les Antonietes
Direcció: Oriol Tarrasón
Intèrprets: Annabel Castan, Òscar Muñoz, David Vert, Mireia Illamola i Santi Ricart.
Lloc i dia: A la Sala Muntaner fins al 29 de juny.
TRADIBALL
Tradiball En Dansa
L'associació manresana Tradiball En Dansa ha preparat un taller de dansa (a càrrec de Vincent Parodi, amb danses tradicionals i coreografies modernes) i tres concerts ball: amb Khaverim (música d'Israel), Duet-U (música intimista amb base tradicional) i Amanida Folk Trio (música d'Israel). Fira Mediterrània de Manresa col·labora en la difusió d'aquesta activitat.
Lloc i dia: Dissabte i diumenge a l'IES Lluís de Peguera de Manresa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia