cultura

Música i Patrimoni tanca avui un trajecte de 10 anys

La programació de concerts gratuïts de Joventuts Musicals en diferents espais monumentals del Pla de l'Estany acaba amb 52 Cordes

El concert tindrà lloc al castell de Palol de Revardit

El cicle de concerts Música i Patrimoni, organitzat per Joventuts Musicals de Banyoles en diferents esglésies i altres espais monumentals del Pla de l'Estany, diu avui adéu, després de deu anys d'activitats, amb un concert del trio 52 Cordes, format per dues sopranos i una arpista, en un espai recentment recuperat: el castell de Palol de Revardit (19 h). Com en tots els concerts de Música i Patrimoni, l'entrada és gratuïta, i l'actuació musical anirà precedida d'una visita comentada al castell (18.30 h).

Aquesta temporada, Música i Patrimoni ha inclòs un total d'onze concerts de diferents solistes i formacions de cambra, amb periodicitat mensual des del 29 de setembre passat, en diferents espais emblemàtics de Camós, Fontcoberta, Vilademuls, Cornellà del Terri, Serinyà, Porqueres, Crespià, Esponellà, Sant Miquel de Campmajor, Banyoles i Palol de Revardit. Durant aquesta última temporada, han actuat en el cicle el Trio Lorca, Eulàlia Fantova i Lluís Vidal, el Duo Satz, Marc Heredia, el Trio Rodin, Bernat Padrosa, Art Sound Quartet, Carles Marigó, l'Ensemble Méridien i Marc Serra.

Una arpista, dues veus

El trio 52 Cordes, que actua avui al castell de Palol de Revardit, és una formació insòlita amb una arpista, Anna Quiroga, i dues sopranos, Alba Fortuny i Victorina Pérez. En el concert d'aquesta tarda, interpretaran obres de Purcell, Gagliano, Cavalli, Carissimi, Monteverdi, Patterson, Britten, Rameau, García Morante (9 Canciones y un romance sobre poemas de Federico García Lorca) i Fauré, autor de qui interpretaran diverses composicions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ART

Un incendi malmet part d’una exposició d'Edgar Massegú al Tinglado 2 de Tarragona

TARRAGONA
música

Sidecars: “En dos minuts no podem dir tot el que hem d’explicar en una cançó”

GIRONA
EQUIPAMENTS

El govern aprova una partida de 5,9 milions per al ‘hub’ audiovisual de les Tres Xemeneies

BARCELONA
DANSA

El coreògraf Alexander Ekman porta al Liceu un ‘Midsummer Night’s Dream’ poc shakesperià

BARCELONA
MÚSICA

Joan Manuel Serrat, premi Princesa d’Astúries de les Arts 2024

BARCELONA
RIPOLL

Ramon González i Montse Bastons guanyen els Jocs Florals Comte Guifré

RIPOLL
MÚSICA

El festival de Dixieland torna al carrer

TARRAGONA
GIRONA

Vuit actuacions musicals i teatrals en el Pati Cultural 2024

GIRONA
CrÒNICA

Un Sant Jordi fred, però esplendorós