cultura

La soprano Núria Rial cantarà a la Schubertíada

La soprano Núria Rial i el pianista Francisco Poyato actuaran demà en el cicle de concerts de la Schubertíada de Vilabertran (18.30 h, entre 7 i 45 euros). El duet interpretarà un repertori de lieder, peces breus per a veu i piano en les quals va excel·lir Schubert, compositor que dóna nom al cicle. El concert començarà amb la interpretació del Liederkreis de Eichendorf, Op. 39, del compositor alemany Robert Schumann, i continuarà amb Walzergesänge de Gregorovius, del vienès Von Zemlinsky.

La programació continuarà de nou amb Schuman i el cercle de lieder que va dedicar a la poetessa Elisabeth Kulmann i el 4 Lieder dels Frühe Lieder, de l'austríac Alban Berg. Tot i l'origen alemany del lied, el concert el tancarà el cicle en català compost per Eduard Toldrà inspirat en el Poema de la rosa als llavis, de Salvat-Papasseit.

Triple actuació

Ahir el baríton alemany Matthias Goerne i el pianista Alexander Schmalz van actuar a l'escenari de Vilabertran en la primera de les tres actuacions que faran dins la Schubertíada, durant les quals interpretaran tres cicles de lieder de Schubert i un de Beethoven. Les properes actuacions tindran lloc avui a la nit i dilluns (sempre a les nou del vespre i amb un preu de les entrades d'entre 10 i 55 euros). Goerne, un dels barítons més reconeguts, és un habitual del festival altempordanès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia