cultura

El Villar acull un passeig històric, artístic i musical

La col·laboració entre la Unió Musical i l'associació “Popupes du plastic” fa possoble aquesta iniciativa

Cada any, aquesta localitat de la comarca dels Serrans sol celebrar un passeig musical que aprofita de frontispici a les activitats que la societat musical d'aquesta vila, organitza amb motiu de la patrona de la música.

Enguany però, la col·laboració feta possible entre la Unió Musical de Villar i l'Associació “Poupes du plastic” d'aquesta mateixa localitat, obre un ventall que fins ara ha estat circumscrit a l'art musical i que enguany ofereix obra plàstica.

Així doncs, demà dissabte a les 17 hores començarà aquesta passeig històric, artístic i musical que recorrerà set punt concrets de la geografia urbana de Villar on hi ha previstes instal·lacions plàstiques i sonores amb obres de Manolo Gil, Andrada, Anna Veintimilla, Carlos Llavata, Daniel Granero i Joost Gerritsen.

El recorregut es veurà salpebrat amb obres interpretades per la corda de saxòfons, una arpa, el grup de clarinets i un combo musical que farà la cloenda a l'antic local de ball de la Unió Musical de Villar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia