cultura

Cap de setmana a Banyeres de Mariola d'actes i presentacions culturals

El cap de setmana del diumenge 22 de febrer es presenta a Banyeres de Mariola complet quant a actes i presentacions que vénen a completar l'agenda cultural d'aquesta població

Per ordre cronològic, el primer del actes a realitzar serà la inauguració de la IV Biennal d'Arts Plàstiques Art Nostre que es durà a terme el divendres 20 , a partir de les 20.30 hores a l'espai d'exposicions habilitat a l'annex del Teatre Principal.

Art Nostre arriba així a Banyeres de Mariola continuant amb el seu periple per diferents poblacions d'aquestes comarques. Hi ha previst que l'exposició puga ser vista a Alcoi, Cocentaina, Muro, Banyeres de Mariola, Agres, Gaianes, l'Alqueria d'Asnar, Onil, Ibi i Bocairent gràcies a la Comissió de Cultura de la Mancomunitat de Municipis de l'Alcoià i el Comtat, organitzadora de l'exposició, i en la que participen artistes de la terra prèvia selecció per reconeguts artistes com el pintor alcoià Antoni Miró, l'escultor Moisés Gil, el crític d'art Romà de la Calle i la fotògrafa Inma Juan.

Per la seua part, el Col·lectiu Serrella presenta el dissabte a la Casa de Cultura, a partir de les 17 hores, el documental “Algèria, el meu país”, història de la memòria de l'emigració valenciana cap a Orà i Alger. Aquest documental és una producció d'Info TV i a l'acte hi serà present Juli Esteve, guionista i director del mateix.

Finalment, també el mateix dissabte, però a partir de les 20.30 hores i al Teatre Principal, tindrà lloc la presentació de la representació de la Llegenda de St. Jordi, el drac i la princesa 2015, que se celebrarà al mes de juliol durant les festes de La Malena.

En l'acte es presentaran els actors i actrius en els principals papers, noves escenes, noves cançons, així com sorpreses diverses relacionades amb la representació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda