El Centre d'Estudis de la Serrania obre un parèntesi de renovació

L'assemblea de socis del Centre d'Estudis de la Serrania ha decidit ajornar la proposta realitzada per l'actual coordinadora mitjançant la qual es preveu la liquidació d'aquesta associació voluntària de ciutadans i ciutadanes d'aquesta comarca, senyera d'algunes de les reivindicacions més conegudes i sonades que han hagut durant els darrers vint anys.

Tot i que des de fa un temps ençà, el Centre d'Estudis ha mantingut una activitat limitada, els present a la reunió del saló d'actes de l'Ajuntament de Villar, continuen pensant que calen llocs de trobada on es reivindique el desenvolupament socioeconòmic, cultural i de conservació del medi i, és per això que han obert un termini de poc més de 40 dies per a trobar el grup de persones que han de continuar endavant amb aquesta iniciativa.

Mentre això passa, està previst desenvolupar una sèrie d'activitats que, a més d'aprofitar per poder fer un balanç del camí i la tasca desenvolupada, faran de pont entre les dues etapes. D'aquesta manera, ha esta aprovada l'edició d'un CD-rom amb tots els números d'El Rolde, el tercer número de la recopilació de narracions serranes El Tio Paragüero i l'organització de les III Jornades d'estudis rurals.

El proper 7 de novembre es prendrà la decisió definitiva sobre la continuïtat d'aquesta associació, al front de la qual ha estat darrerament, Francesc Díaz i set persones més, en la responsabilitat de la coordinació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda