cultura

El gironí Luka Caro actuarà al festival Tomorrowland

El discjòquei de Celrà serà dissabte vinent a l'escenari Generation Smash d'aquest important festival belga de música electrònica

És professor d'Eumes i director de la promotora Midnight

  • Luka Caro, durant una Midnight Ibiza Paint Party, a Privilege SERGI ESPINOSA.

El discjòquei gironí Luka Caro actuarà dissabte vinent al festival Tomorrowland , una de les grans cites anuals de la música electrònica europea, que reunirà unes 200.000 persones entre divendres i diumenge a la ciutat belga de Boom. Luka Caro oferirà una de les seves sessions de “house i música electrònica comercial” el dissabte de 2 a 3 de la tarda a Generation Smash, un dels 19 escenaris d'aquest festival, que desplega una intensa activitat cada dia entre les 12 del migdia i la 1 de la matinada. L'escenari Generation Smash està dirigit per la discogràfica Smash The House, propietat del cèlebre duet belga de música electrònica Dimitri Vegas & Like Mike. Autor de temes com ara Running away, Believe in me i Go!, Luka Caro acaba de publicar Obey amb la ucraïnesa Juicy M, editat pel segell holandès Armada Music. “A Tomorrow·land farà una sessió molt personal, amb el màxim de temes meus possibles i també algun mashup de hip-hop i electrònica. Intento tocar el màxim de subgèneres possibles i fer-los meus”, diu.

“Per a qualsevol discjòquei és com un somni punxar a Tomorrowland, perquè el festival és una gran finestra oberta al món, com Eivissa. Fins ara hi han actuat molt pocs discjòqueis catalans i espanyols”, remarca Luka Caro, nascut fa 32 anys a Celrà amb el nom de Narcís Castellà. De fet, va iniciar la seva carrera ara fa uns dotze anys amb el nom de Dj Sisu i durant vuit anys va estar treballat a Pont Aeri, fins que el 2010 se'n va desvincular i va iniciar una nova etapa, que va comportar un canvi d'estil i també de nom: “Mai no renegaré del meu passat, però en aquell moment necessitava reinventar-me i vaig buscar un nom que sonés bé en tots els idiomes”, explica en Sisu/ Luka. A més, el 7 de maig del 2010 va iniciar una nova aventura, amb l'organització al Palau de Fires de Girona del primer Midnight Festival. La promotora Midnight és una empresa d'organització d'esdeveniments dirigida per Narcís Castellà i el seu soci, Salvador Avellana. L'any passat, Midnight va fer la seva primera temporada a Eivissa, on aquest any està portant a terme tots els dimarts les festes Midnight Ibiza Paint Party en una de les principals discoteques de l'illa, Privilege. Diumenge vinent tindrà lloc una Midnight Paint Party a Palafrugell –on Luka Caro actuarà l'endemà de Tomorro·land– i la productora participa també en l'organització de festivals com ara el Tramunfest, dissabte vinent a Sant Jordi Desvalls, i el Mediterranea Electronic Festival, el 20 d'agost a la Ciutadella de Roses. A més, en aquest estiu ple d'actuacions Luka Caro continuarà amb la seva residència a Pacha La Pineda, però també passarà per Paladium i Be Out de Platja d'Aro i Mackintosh de Port de la Selva, i té fins i tot una petita gira a Croàcia els dies 10 i 11 d'agost.

Luka Caro aprofita la seva pròpia experiència internacional –ha actuat a la Xina, Taiwan, Hong-Kong, Singapur i Mèxic i abans d'acabar l'any visitarà l'Índia i el Brasil– per projectar també a l'exterior des de Midnight, com agència d'artistes, nous talents de l'electrònica, alguns dels quals els ha descobert a l'escola gironina de música avançada i so Eumes , de la qual és soci i professor de l'assignatura de management, organització d'esdeveniments i music business.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

obituari

Mor als 63 anys Laurent Cantet, Palma d’Or de Canes per ‘La classe’

París
CULTURA

La Mostra Nacional de Teatre Amateur compleix vint anys a Pineda

PINEDA DE MAR

Un tribunal anul·la la condemna contra el productor Harvey Weinstein

Nova York
Cultura

Mor Mike Pinder, cofundador i teclista de The Moody Blues

ART

Una trentena d’obres aspiren al premi d’escultura Vila Casas

Palafrugell
art

El Museu de l’Empordà dedica una retrospectiva pòstuma a Adrià Ciurana

Figueres
música

Nostaldisc celebrarà el 1r campionat gironí de rebobinat de cintes de casset amb ‘boli’ Bic

sant gregori
Torroella de montgrí

El talent més internacional omple de màgia el 12è Fimag

Torroella de Montgrí

Els Premis d’Arquitectura ja han seleccionat les 24 obres candidates

Girona