Música

La Pegatina obrirà la gira estatal a Strenes

La Pegatina oferirà, el 9 d’abril a l’Auditori de Girona, el primer concert de la gira estatal del seu nou disc, Darle la vuelta, després d’un any i mig sense pujar als escenaris per culpa de la pandèmia. Aquest és un dels nous concerts anunciats pel festival Strenes de Girona, juntament amb el d’Arnau Griso, que el 16 d’abril estrenarà el seu nou espectacle, amb cançons inèdites, també a l’Auditori, i el d’Ovidi5, el projecte d’homenatge a Ovidi Montllor, que presentarà el seu primer disc el 24 d’abril al Teatre Municipal, amb la col·laboració especial del guitarrista Toti Soler, col·laborador i amic del cantautor d’Alcoi. Ovidi5 són David Caño, Borja Penalba, David Fernàndez i Mireia Vives. Les entrades per a aquests tres concerts es van posar a la venda ahir al web del festival: www.festivalstrenes.cat .

Strenes ja havia avançat fins ara els concerts d’Amaral, Stay Homas, La Casa Azul, Oques Grasses, Buhos, Ferran Palau, Joan Miquel Oliver, Clara Peya, Ginestà, Judit Neddermann i Andrea Motis.

Strenes convida el seu públic a col·laborar amb donacions de dos euros en el procés de compra de les entrades. Els diners serviran per finançar un projecte solidari d’una entitat vinculada a la Federació Catalana de Voluntariat Social, que es farà públic la tardor vinent durant la Nit del Voluntariat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia