Música

Nico Roig obre diumenge el festival Neu!, que ha reprogramat concerts

El primer festival de l’any manté el cartell els propers caps de setmana, amb les actuacions de b1n0, ZA! & La TransMegaCobla i Mazoni en acústic

Amb la voluntat que continuï l’espectacle, el Neu!, festival no internacional de música i altres arts, resisteix malgrat tot, i posarà en marxa la seva setena edició amb els concerts de Nico Roig diumenge a l’Auditori de la Mercè (sessió doble a les 17 h i a les 20 h). Aquesta proposta del primer festival de l’any, amb un format totalment original i trencador, serà un espectacle amb so binaural en 360 graus. El públic, amb auriculars, se situarà al voltant de la banda en un espectacle que s’estrena a Girona. Nico Roig presentarà el seu darrer disc, Yo siempre sueño que sí, publicat a l’abril durant el confinament.

El festival continuarà el cap de setmana següent amb l’actuació de la revelació d’aquest any, b1n0 (acompanyats per Núria Graham, PHOAC i Adriano Galante, de Seward), el 23 de gener a l’Auditori de Girona, i un concert en acústic de Mazoni, que repassarà els seus grans èxits, el 24 de gener a La Mercè, i que ja ha esgotat les entrades. El festival es clausurarà el darrer cap de setmana de gener amb dues propostes més: el documental Paco Loco: viva el noise, sobre el polifacètic productor, el 29 de gener al cinema Truffaut (situat temporalment a l’Albéniz Plaça), i una producció agosarada dels inclassificables ZA! & la TransMegaCobla, a l’Auditori de Girona el 30 de gener, una travessia retrofuturista que viatja del folk al free. Tota una experiència per finalitzar el Neu! 2021.

Malgrat les restriccions actuals, que limiten l’afluència de públic als espectacles, l’organització ha decidit mantenir la programació amb la certesa que la cultura és segura i per donar suport al sector cultural.

Les entrades ja estan a la venda en el web www.neuhome.org .

Tona Gafarot, al març

A causa de les limitacions derivades de les restriccions de mobilitat, l’organització ha decidit ajornar els altres dos concerts d’aquest cap de setmana: el de Tona Gafarot, previst per al 15 de gener, i el de Lorena Álvarez, que s’havia de celebrar el dia 16. La presentació del nou disc de Tona Gafarot ja té nova data i tindrà lloc el 4 de març, també a la sala La Planeta. Es farà la devolució de les entrades als compradors i ja es poden adquirir els tiquets per a la nova data. El festival busca una nova data per a l’actuació de l’asturiana Lorena Álvarez en el que serà el seu debut a Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona