Altres

La Catalunya del Nord, més a prop en podcast

Catalunya Ràdio va estrenar ahir, dimecres, Septentrions, un podcast dedicat a explicar la realitat del Rosselló a través de testimonis que apropen aquest paisatge i territori.

Septentrions, que tindrà deu capítols de nou minuts de durada cadascun que es podran escoltar al web i l’app de l’emissora, està dirigit i presentat per Sebastià Girard. El concepte es basa en una gravació il·lustrada que tendeix cap a la fotografia sonora deixant espai i donant protagonisme al so d’ambient.

A cada capítol, l’entrevistat porta l’oient a descobrir una part del territori nord-català que hagi escollit. Una veu en off molt discreta aporta elements de context i algunes dades per completar el testimoni, que ocupa gran part de l’espai. Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio i dels Mitjans Digitals de la CCMA, destaca la importància que una ràdio pública faci un podcast com aquest, atès que lidera aquest format en català. “Es tracta d’un recorregut pel paisatge i pel territori del Rosselló amb testimonis que apropen la seva realitat a la nostra i, d’aquesta manera, fem possible que es trenquin fronteres. L’entorn digital és una magnífica eina per fer-ho i nosaltres sempre estarem oberts a iniciatives en format podcast perquè s’ha demostrat que agraden molt al públic més jove”, va assegurar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia